Η ΕΝΩΣΗ

του ΚΥΡ

One thought on “Η ΕΝΩΣΗ

 1. Ενημέρωση – Κάλεσμα

  Πέμπτη 7 Φλεβάρη 2013

  Αγαπητοί φίλοι δάσκαλοι, γονείς,

  Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρωί της Δευτέρας 29–1–13, έξω από το 3ο Γενικό Λύκειο Π. Φαλήρου, δύο νεαρά εξωσχολικά άτομα, φορώντας κουκούλες, επιτέθηκαν με μαχαίρι σε έλληνα μαθητή της β΄Λυκείου την ώρα που πήγαινε στο σχολείο. Ο μαθητής είχε εκείνες τις ημέρες εκφραστεί ενάντια στο φασισμό και τα φαινόμενά του στη χώρα μας. Χτυπήθηκε στο πρόσωπο και στο λαιμό, χτυπήματα που παρ΄ολίγο να ήταν μοιραία.

  Είμαστε αγαπητοί φίλοι σε ένα σχολείο που αποδεικνύει καθημερινά εδώ και χρόνια την ομαλή, ειρηνική, δημιουργική συνύπαρξη των λαών στην Ελλάδα.

  Είμαστε σ΄ένα σχολείο που εργάζεται για την ενσωμάτωση των μεταναστών στη χώρα αυτή, που υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους.

  Είμαστε εναντίον και αρνούμαστε να ανεχθούμε κάθε είδους ρατσιστική και φασιστική επίθεση αλλά και κάθε βίαιη συμπεριφορά μέσα στην κοινωνία. Δεν θέλουμε να κλείνουμε τα μάτια σε τέτοιες απάνθρωπες και τρομοκρατικές πράξεις.

  Την Κυριακή 10 του Φλεβάρη, μεθαύριο, θα γίνει αντιφασιστική και αντιρατσιστική διαμαρτυρία και πορεία στο Π. Φάληρο, με προσυγκέντρωση στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία του Φλοίσβου.

  Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζί με εμάς στην πορεία αυτή.

  Με διάθεση ένωσης και αλληλοστήριξης,

  Ο σύλλογος γονέων του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *