Ανακοίνωση 13-02-13

Αριθ. πρωτ: 76                                                                               Παλ. Φάληρο 13-02-2013

Προς:  · Εκπροσώπους Ένωσης

· Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων

 

Αγαπητοί γονείς

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους των Συλλόγων για τη συμμετοχή τους  στις εκλογές της Ένωσης  Γονέων καθώς  και  για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Δηλώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε – παρά τη δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίζουμε – να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Θεωρούμε πολύ θετικό τη μεγάλη συμμετοχή των εκπροσώπων που έφτασε
το 80%. Θέλουμε να τονίσουμε για τους εκπροσώπους που για κάποιο λόγο δεν προσήλθαν στις εκλογές, ότι η παρουσία και η συμμετοχή τους δεν εξαντλείται σε μια ψηφοφορία, αλλά τους χρειαζόμαστε κι αυτούς – όπως άλλωστε όλους σας – να  είστε δίπλα μας με τις προτάσεις σας, τις απόψεις σας, και την κριτική σας.
Με την στήριξή σας αναλαμβάνουμε ένα δύσκολο έργο και πιστεύουμε πως με την συνεργασία  και την αλληλοϋποστήριξη θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που άρχισε εδώ και λίγους μήνες να δημιουργήσουμε μια νέα, ουσιαστική  σχέση με τους Συλλόγους, σχέση αμοιβαιότητας και εμπιστοσύνης,  χωρίς δεσμεύσεις, εξαρτήσεις, διαχωρισμούς και αποκλεισμούς,  αμφίδρομης ενημέρωσης, εποικοδομητικής συνεργασίας και αγωνιστικής διεκδίκησης.

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε συναντήσεις με τους  Αντιδημάρχους Παιδείας και Τεχνικών Υπηρεσιών και θα ζητήσουμε επίσης συνάντηση με τους Διευθυντές Δ΄Αθήνας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας για όλα τα θέματα που αφορούν τα σχολεία μας. Επίσης θα οργανώσουμε – είτε μόνο η ΄Ενωση είτε σε συνεργασία με άλλους τοπικούς φορείς ή  σωματεία – ενημερωτικές συναντήσεις και εκδηλώσεις για κοινωνικά θέματα που αφορούν όλους μας στη σχολική κοινότητα.

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι:

· το ΔΣ θα συνεδριάζει την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα στις 07:00, οι δε συνεδριάσεις είναι ανοιχτές για τους γονείς.

· πολύ σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τους υπεύθυνους επαφής για κάθε σχολείο,  ώστε να έχουμε καλύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία.

ΓΙΑ    ΤΟ  ΔΣ

Ο  Πρόεδρος                                                                                   Η Γεν. Γραμματέας

 

Μητσογιάννης Νίκος                                                                        Μούλτου ‘Ελενα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *