Μία ξεχωριστή εκδήλωση

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μια ακόμη εκδήλωση της  ΄Ενωσης Γονέων σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη.  Στις 16/11 στον πολυχώρο του Δημαρχείου, σε μια κατάμεστη αίθουσα, έγινε η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Τα παραμύθια του Οσελότου» από τις εκδόσεις ΟΣΕΛΟΤΟΣ. 

Η Ένωση Γονέων υλοποιώντας το στόχο που έχει θέσει για άνοιγμα στην τοπική κοινωνία, θα διοργανώσει και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις στηρίζοντας παράλληλα κάθε δράση που στηρίζει τα γράμματα, τις τέχνες, τον πολιτισμό.   Στην εκδήλωση παρέστησαν και μίλησαν δύο από τους συγγραφείς, ενώ συμμετείχαν οι μαθητές της θεατρικής ομάδας του 3ου Δημοτικού που παρουσίασαν ένα από τα παραμύθια του βιβλίου.  Επίσης συμμετείχε η χορωδία των μαθητών του 5ου Δημοτικού.    Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε κλήρωση ενός tablet, προσφορά από τα φροντιστήρια ΚΑΝΑΚΑΡΗ.

Η Ένωση Γονέων ευχαριστεί θερμά: την κ. Μαρία Μηλαϊτη, καθηγήτρια θεατρικής αγωγής στο 3ο Δημοτικό καθώς και την κ. Ρένα Σπάθα, μουσικό στο 5ο Δημοτικό, που αμέσως ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της  Ένωσης Γονέων και στήριξαν την εκδήλωσή μας.  Επίσης  τους μαθητές της θεατρικής ομάδας του 3ου Δημοτικού και τη χορωδία των μαθητών του 5ου Δημοτικού.

Τέλος ευχαριστούμε την υπεύθυνη της Δημοτικής βιβλιοθήκης κ. Βίκυ Ανδρικοπούλου για την άψογη συνεργασία και τη συμπόρευση που είχαμε ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

SAMSUNG CAMERA PICTURESDSC02131a

DSC02136aDSC02137a

DSC02128aSAMSUNG CAMERA PICTURES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *